Trần Nhật Minh
Hỏi từ APP VIETJACK
True or false
Good evening. And this is 8 o' clock news. Devastating floods along the coast have done great damage to many fishing villages and left many people homeless. People are asked to help by donating food, clothes, funiture and other supplies to the Relief Fund. Donations of bottled water are especially needed since the floods have damage the local water supply. In addition, volunteers are needed to go to the flooded area to help distribute the donations and look after sick people
1) This is from a news programs
2) The floods have damaged many cities
3) The victims of the floods are in great need of water
4) Volunteers are asked to help woth the repairs to the local water supply
Choose the correct answer
5) What is the main idea of the passage?
A. Weather forecast
B. A natural disaster
C. A call for donations and volunteers
D. Devastating floods
Good evening. And this is 8 o' clock news. Devastating floods along the coast have done great damage to many fishing villages and left many people homeless. People are asked to help by donating food, clothes, funiture and other supplies to the Relief Fund. Donations of bottled water are especially needed since the floods have damage the local water supply. In addition, volunteers are needed to go to the flooded area to help distribute the donations and look after sick people
1) This is from a news programs
2) The floods have damaged many cities
3) The victims of the floods are in great need of water
4) Volunteers are asked to help woth the repairs to the local water supply
Choose the correct answer
5) What is the main idea of the passage?
A. Weather forecast
B. A natural disaster
C. A call for donations and volunteers
D. Devastating floods
Quảng cáo
1 câu trả lời 800
2 năm trước
True
False
True
False
The main idea of the passage is C. A call for donations and volunteers.
False
True
False
The main idea of the passage is C. A call for donations and volunteers.
Quảng cáo
Bạn muốn hỏi bài tập?
Câu hỏi hot cùng chủ đề
-
36391
Gửi báo cáo thành công!
