We all live in a society and are all bound to a neighborhood. The neighborhood is very important and it does definitely have an impact on what we are and how and where we live in. I live in a great and wonderful neighborhood. It is very pleasant and has many facilities. With a good park nearby, making it the main attraction, our neighborhood also has many other added bonuses. The grocery store is nearby which makes it easy for all residents to make an immediate purchase, we have a bus stop close by so that people do not have to travel long for means of transportation. The park is what makes it a lot more beautiful as it is well maintained and makes it a gathering place for all my neighbors in the evening for chit-chatting and playing for kids. There is good air and we enjoy the evenings while we are at this park.
A. True/ False statements
1. Neighborhood plays an important role in human life
2. The grocery store is far from his house
3. He needs to travel a long distance if he wants to go to the bus stop
4. People often chat and play at the park nearby
5. He really enjoys the evenings in the park
B. Answer the questions
1. How is the neighborhood?
2. What is the main attraction of the neighborhood?
3. What can people do at the grocery store?
4. Which place can gather the neighbors in the neighborhoods?
5. Is there anything interesting in the evenings? What is it?
Quảng cáo
1 câu trả lời 311
1.T (True)
Explanation: The text explicitly states, "The neighborhood is very important and it does definitely have an impact on what we are and how and where we live in."
Dịch: Đúng. Đoạn văn rõ ràng đề cập, "Khu vực lân cận rất quan trọng và chắc chắn có tác động đến những gì chúng ta là và nơi chúng ta sống."
2.F (False)
Explanation: The text states, "The grocery store is nearby which makes it easy for all residents to make an immediate purchase."
Dịch: Sai. Đoạn văn nói rằng, "Cửa hàng tạp hóa ở gần giúp tất cả cư dân dễ dàng mua sắm ngay lập tức."
3.F (False)
Explanation: The text says, "We have a bus stop close by," meaning the bus stop is nearby.
Dịch: Sai. Đoạn văn nói rằng, "Chúng tôi có một điểm dừng xe buýt gần đó," nghĩa là không cần phải đi xa.
4.T (True)
Explanation: The text describes, "The park is what makes it a lot more beautiful... a gathering place for all my neighbors in the evening for chit-chatting and playing for kids."
Dịch: Đúng. Đoạn văn miêu tả rằng công viên là nơi hàng xóm tụ tập vào buổi tối để trò chuyện và trẻ em chơi đùa.
5.T (True)
Explanation: The author says, "We enjoy the evenings while we are at this park."
Dịch: Đúng. Tác giả nói rằng, "Chúng tôi tận hưởng buổi tối khi ở công viên này."
B. Answer the Questions
1.How is the neighborhood?
Answer: The neighborhood is great and wonderful.
Explanation: The text states, "I live in a great and wonderful neighborhood."
Dịch: Khu vực lân cận như thế nào?
Khu vực lân cận rất tuyệt vời và đẹp.
2.What is the main attraction of the neighborhood?
Answer: The main attraction of the neighborhood is the park nearby.
Explanation: The text mentions, "With a good park nearby, making it the main attraction."
Dịch: Điểm thu hút chính của khu vực lân cận là gì?
Điểm thu hút chính của khu vực lân cận là công viên gần đó.
3.What can people do at the grocery store?
Answer: People can make an immediate purchase at the grocery store.
Explanation: The text states, "The grocery store is nearby which makes it easy for all residents to make an immediate purchase."
Dịch: Mọi người có thể làm gì tại cửa hàng tạp hóa?
Mọi người có thể mua sắm ngay tại cửa hàng tạp hóa.
4.Which place can gather the neighbors in the neighborhood?
Answer: The park is the place that can gather the neighbors.
Explanation: The text says, "The park is what makes it a lot more beautiful... a gathering place for all my neighbors in the evening."
Dịch: Nơi nào có thể tập trung hàng xóm trong khu vực?
Công viên là nơi có thể tập trung hàng xóm.
6.Is there anything interesting in the evenings? What is it?
Answer: Yes, in the evenings, people enjoy the good air and spend time at the park.
Explanation: The text mentions, "There is good air and we enjoy the evenings while we are at this park."
Dịch: Có điều gì thú vị vào buổi tối không? Đó là gì?
Có, vào buổi tối, mọi người tận hưởng không khí trong lành và dành thời gian tại công viên.
Quảng cáo
Bạn cần hỏi gì?
Câu hỏi hot cùng chủ đề
-
165912
-
Đã trả lời bởi chuyên gia
62364 -
Đã trả lời bởi chuyên gia
45660 -
Đã trả lời bởi chuyên gia
35070 -
Đã trả lời bởi chuyên gia
30353 -
Đã trả lời bởi chuyên gia
30103 -
Hỏi từ APP VIETJACK26984
-
Đã trả lời bởi chuyên gia
25532 -
Đã trả lời bởi chuyên gia
23670
